Nu este liniște la Real Madrid înainte de startul sezonului! Pe fondul rezultatelor dezastruoase din meciurile amicale, dar și a politicii de transferuri, antrenorul Zinedine Zidane se gândește să plece de pe ‘Bernabeu’.

Campionatul Spaniei debutează în acest weekend, iar Real Madrid joacă în deplasare la Celta Vigo, sâmbătă.

Real Madrid a cheltuit 305 milioane de euro pe transferuri în această vară, dar Zinedine Zidane nu este mulțumit. Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao, Ferland Mendy și Rodrygo.

Potrivit Marca, presezonul nu a decurs așa cum trebuie pentru ‘galactici’, iar tensiunea s-a acumulat în vestiar. Zidane ar fi trebuit să revoluționeze atmosfera la Madrid, dar se pare că nu a reușit.

Mijlocașii James Rodriguez și Gareth Bale, trecuți pe lista neagră de către ‘Zizou’, contribuie la atmosfera de neliniște din cadrul lotului. Cei doi nu și-au găsit echipe și ar putea să rămână la Real Madrid, chiar dacă antrenorul nu-i mai vrea.

Potrivit publicației El Pais, Zinedine Zidane este dezamăgit că președintele Florentino Perez nu l-a transferat pe Paul Pogba de la Manchester United, un jucător în jurul căruia voia să construiască acest sezon.

Trei Ligi ale Campionilor la rând (2016-2018) și un titlu în LaLiga (2017) a câștigat Zinedine Zidane (47 de ani) ca antrenor al echipei Real Madrid.