Tensiuni în remiza de la Botoșani: “Tot meciul ne-a înjurat de familie!”

Finalul de meci dintre FC Botoșani și CSU Craiova a fost unul tensionat.

Partida dintre FC Botoșani și CSU Craiova, meci în cadrul etapei a 2-a din play-off, s-a terminat la egalitate, scor, 1-1.

Golurile partidei de pe stadionul Municipal din Botoșani au fost marcate de Realdo Fili pentru formația din Moldova respectiv Andrei Ivan pentru Universitatea Craiova.

Eduard Florescu și Mihai Bălașa au fost eliminați în minutele de prelungire ale partidei din Moldova. Jucătorul lui Marius Croitoru, Eduard Florescu spune că fundașul oltenilor, Mihai Bălașa a avut un comportament total nesportiv pe toată durata meciului.

MihaiBalasa

“Chiar nu înţeleg (n.r. – eliminarea). Tot meciul, Bălaşa ne-a înjurat de morţi, de familie. De la primul contact, din primul minut, a început să ne înjure pe toţi. Ne scuipă, ne înjură. Nu mi se pare normal ca tot eu să primesc cartonaşul roşu. Atât timp cât el mă trage de tricou, mă înjură de familie şi de mamă şi de tată, nu mi se pare corect. Probabil au fost puţin frustraţi că i-am dominat de la cap la coadă”, a declarat Eduard Florescu pentru Telekom Sport.

Mihai-Bălaşa
Mihai Bălașa

Citește și VIDEO | Semieșec pentru Craiova în meciul cu Botoșani. Oltenii pierd un tempo în lupta pentru titlu