RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Tensiune la Napoli! Ancelotti amenință că echipa nu va mai juca

Antrenorul lui Napoli, Carlo Ancelotti, este extrem de supărat că nu s-au luat măsuri după incidentele rasiste de la meciul cu Inter Milano, în care a fost vizat fundașul senegalez Kalidou Koulibaly. Ancelotti amenință că Napoli nu se va mai prezenta la meciurile din Serie A dacă situația se va repeta.

Miercuri, la meciul dintre Inter şi Napoli, scor 1-0, Koulibaly a fost luat la țintă de către fanii gazdelor, care au vrut să-l jignească imitând sunete de maimuţă.

Vizibil deranjat de sunetele din tribune, fundașul napoletanilor a fost eliminat în minutul 81, după două cartonaşe galbene – primul pentru un fault asupra lui Politano, iar al doilea pentru că l-a aplaudat ironic pe arbitru.

UEFA a spus că noi avem dreptate. Am fost surprins să aud din partea şefului Federaţiei noastre şi a arbitrilor contrariul. Arbitrul trebuia să oprească meciul şi a nu a făcut-o, aşa cum prevăd regulamentele UEFA. Dacă acest lucru se va repeta, atunci vom înceta să mai jucăm.Vom rămâne pe teren şi nu vom juca. Îi vom lăsa pe adversari să înscrie„, a spus Carlo Ancelotti.

Sâmbătă, la partida cu Bologna, jucătorii și fanii lui Napoli şi-au arătat spriijinul pentru Kalidou Koulibaly. Suporterii au purtat o mască, iar jucătorii au avut tricouri cu chipul lui Koulibaly, iar mesajul a fost „Toţi suntem Koulibaly”.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare