Temeri confirmate de UEFA: “Sunt probleme cu trei orașe în privința organizării Euro 2021”

ceferin-uefa

Prin vocea președintelui Aleksandr Ceferin, forul european a ținut să facă anumite precizări cu privire la problemele cu care se confruntă câteva dintre gazdele turneului final de anul viitor. 

Încă de acum o lună au apărut tot felul de zvonuri care acreditau ideea că nu toate cele 12 locații alese inițial vor fi capabile să organizeze meciuri la ediția CE amânată pentru 2021. Din cauza pandemiei de coronavirus, Roma și Bilbao au fost incluse pe o listă a incertitudinii cu privire la posibilitatea ca ele să ducă la bun sfârșit misiunea primită în 2014. Se pare că acum și Copenhaga ar fi intr-o situație identică, iar pentru prima oară UEFA a recunoscut că există o deficiență în ceea ce privește planul făcut pentru Euro 2021.

euro 2020 logo

„În principiu, plănuim un EURO identic, așa cum l-am dorit de la început. Cu nouă orașe, totul e rezolvat. Cu trei sunt greutăți, discutăm în continuare”. Suntem gata să organizăm acest campionat. În zece, nouă sau opt orașe” a declarat șeful forului continental pentru beIn Sports.

Imediat după amânarea turneului final care trebuia să aibă loc în această vară, FRF a confirmat că Bucureștiul își asumă în continuare angajamentele luate. Iar capitala noastră ar putea să găzduiască chiar și mai multe meciuri la competiția continentală organziată în toată Europa. Inițial 4 partide au fost  programate a se desfășura pe Arena Națională, 3 în grupe și una în optimi.

CITEȘTE ȘI –>> Tragedie! Fiul de 8 ani al unui cunoscut fotbalist a murit după ce a căzut de la balcon