RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Telenovela s-a încheiat! Contra e istorie pentru Dinamo: ”Nu am luat nici măcar un euro!”

Telenovela de la Dinamo s-a încheiat. Cosmin Contra va pleca de la formația din Ștefan cel Mare.

În ultima perioadă, posibilitatea ca Guriță să îi părăsească pe roș-albi a fost unul dintre cele mai discutate subiecte din fotbalul românesc.

Sătul de situația în care se află clubul, Contra le-a îndeplinit dorința fanilor: a vorbit deschis despre problemele de la club și a dezvăluit că a scos bani pentru club din propriul buzunar.

În fiecare săptămână au fost promisiuni că vor veni banii și că se vor achita salariile la zi. Dar nu s-a întâmplat. Eu nu am luat nici măcar un euro. Din contră, am cheltuit 20.000 de euro din buzunarul meu pentru a plăti diverse lucruri.

Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu…

cosmin contra

“Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero. a spus Contra pentru Gazetă.

contra dinamo 2

Citește și Cosmin Contra a spus tot! “Nimeni nu a luat un euro. Nu avem bani nici de o pizza”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare