Telenovela ”Chindriș la FCSB” continuă! Valeriu Iftime: ”Am nevoie de bani!”

chindriș-botoșani

Telenovela transferului lui Andrei Chindriș la FCSB continuă!

Înainte de a izbucni pandemia de coronavirus, finanțatorul de la FCSB era dispus să achite un milion de euro pentru fundașul în vârstă de 21 de ani.

Între timp, Pandemia de COVID-19 a schimbat atât cererea, dar și oferta pentru internaționalul de tineret. Finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, a scăzut prețul pentru Chindriș de la 1.5 milioane de euro la doar 550.000 de euro în câteva luni și anunță că va avea o discuție cu Becali în scurt timp.

“Eu nu am vorbit personal cu Becali, cred că o să discut mâine. Am vorbit mult cu impresarul lui. Sunt lucruri discutate, sunt lucruri pozitive. E e adevărat că mi-a oferit 550.000 de euro. Nu ştiu dacă e bun sau prost, mă mai gândesc. Am vorbit şi cu copilul. Cel mai bine ar fi să rămână până în vară, că nu e vorba să obţin mai mult sau mai puţin, că suntem într o angoasă din asta, nu ştim cât foatbal va mai fi, dacă va mai fi.

El poate să îmi spună: domul Iftime, stai să văd dacă am valoare până în vară, ca poate vine altă ofertă. Eu am nevoie de bani acum, e drept. Becali se grabeşte, dar eu nu plâng dacă nu îl vând. Dar lucrurile cumva au înaintat. Ceream un milion, dar m-am liniştit după COVID-ul ăsta” a declarat Valeriu Iftime la DigiSport.

valeriu-iftime

800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com.

chindris

Citește și EXCLUSIV | Începe ”războiul” pe piața transferurilor între FCSB și Craiova: ”Îl dăm, iar prețul e negociabil!”