Ianis Hagi a acceptat oferta belgienilor de la Genk şi va evolua direct în grupele UEFA Champions League cu noua sa echipă.

Campioana Belgiei i-a oferit decarului de la Viitorul un contract pe cinci sezoane, cu un salariu de 1,5 milioane de euro pe an.

Potrivit jurnaliştilor belgieni, Ianis este deja pe drumul spre Belgia, unde vineri dimineaţă va efectua vizita medicală înainte de a semna contractul cu deţinătoarea titlului.

De Bruyne, Courtois, Carrasco, Leon Bailey, Kalidou Koulibaly, Milinkovic – Savic, Benteke, Ndidi sau Trossard sunt jucatori lansati in fotbal de Genk in ultimii ani! Ultimul transfer facut pe bani multi de belgieni: Leandro Trossard la Brighton, pe 20 de milioane! La Genk, Ianis va fi coleg cu Vladimir Screciu, transferat cu 2 milioane de euro in 2018 de la Universitatea Craiova.

„A trebuit să evaluăm tot, să vorbim, să discutăm, să negociem şi să ajungem la o decizie şi împreună cu Ianis să fie cea mai bună pentru el ca şi proiect. În aceste discuţii nu au contat niciodată banii, chiar dacă nu putem neglija acest lucru, dar fundamental este proiectul şi echipa, iar proiectul să fie cu Ianis” – a explicat Hagi la Digi Sport.