Antrenorul FCSB-ului, Mihai Teja, a discutat cu Gigi Becali despre aducerea lui Ionuț Vînă de Viitorul. Vînă a fost lăudat de mai multe ori de către finanțatorul roș-albaștrilor, iar Teja își mai dorește un mijlocaș pentru noul sistem pe care vrea să-l implementeze, 4-3-3.

FCSB a mai transferat doi mijlocași bine cotați în această iarnă: Adrian Stoian și Florentin Matei.

Potrivit Telekom Sport, Mihai Teja îl vede pe Vînă drept omul potrivit pentru jocul de pase la FCSB, apreciind calitatea acestuia de a dinamiza acțiunile de atac.

După meciurile amicale pe care roș-albaștrii le-au disputat în stagiul de pregătire din Spania, lucrurile nu par să meargă îndeajuns de bine la mijlocul terenului. Inițial, Teja a cerut mai mulți jucători de la fosta sa echipa, Gaz Metan Mediaș, inclusiv mijlocașul Boubacar Fofana.

Din ce văd, Vînă e cel mai bun după Ianis (Hagi), dar să vedem… Face față la noi? Am vorbit cu Hagi și a zis că mi-l dă dacă am nevoie. Încă nu sunt convins de el„, a spus Gigi Becali la finele lunii decembrie.

Ionuț Vînă (23 de ani) a fost crescut la Academia Gheorghe Hagi, dar a trecut și pe la juniorii Romei. În acest sezon, a reușit 2 goluri și 3 pase decisive în 22 de meciuri, în Liga 1 și Europa League.

1,1 milioane de euro este cota de piață a lui Vînă, potrivit Transfermarkt.