Poli Iași va juca în această seară cu FCSB, în Copou, iar Mihai Teja a vorbit despre întâlnirea cu fosta sa echipă.

Moldovenii au câștigat în tur, scor 2-1, și speră să obțină din nou punct sau puncte.

Mihai Teja are probleme de lot serioase înaintea partidei, însă tehnicianul are încredere deplină în elevii săi și speră ca aceștia să obțină puncte, nu să facă spectacol și să piardă.

Ștefan Târnovanu, Horșia, Mihalache sau Chelaru sunt doar o parte din fotbaliștii care nu vor juca în partida cu formația din Capitală.

”Ne așteaptă un meci la fel de greu ca toate celelalte, întâlnim o echipă valoroasă, vicecampioana de anul trecut, o echipă cu jucători de mare calitate. În plus, au și avantajul că nu au jucat în etapa trecută, sunt mai odihniți ca noi. Lipsesc mulți jucători, dar sunt sigur că cei care vor intra vor încerca să se autodepășească. Am spus tot timpul că nu valoarea individuală face diferența, ci grupul. 

Eu să fac spectacol? O să sar pe bancă, o să mă rog și în genunchi, o să spun vă rog frumos, veniți! Noi încercăm să câștigăm punct sau puncte, nu să facem spectacol, pentru că tot am făcut spectacol, am jucat bine și am pierdut puncte. Ne-au trecut punctele printre degete. Să dea Dumnezeu să vină un investitor” a declarat Mihai Teja.

Citește și EXCLUSIV | Becali își freacă mâinile de bucurie! ”Man la Sevilla? Va fi o lovitură de imagine!”