Teja mai speră la titlu! “Am încredere în echipă. CFR se poate încurca”

mihai teja

FCSB a făcut încă un pas greșit în lupta pentru titlu cu CFR Cluj. Cu patru etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1, ardelenii au un avans de cinci puncte în clasament. Antrenorul roș-albaștrilor, Mihai Teja, este convins că echipa lui mai poate să câștige campionatul.

La Ovidiu, Viitorul și FCSB au încheiat la egalitate, 1-1. FCSB a deschis scorul în inferioritate numerică, prin Harlem Gnohere (68′). Ianis Hagi a înscris în minutul 80.

Romario Benzar de la FCSB (62′) și Vlad Achim de la Viitorul (75′) au fost eliminați.

Cu cât trec etapele, cu atât se îngroașă gluma. Dar eu vreau să cred până la capăt. Am încredere în echipă, am încredere în munca pe care o facem. Mai sunt patru etape, nu se știe ce se întâmplă. CFR trebuie să-și câștige meciul. Nimeni nu poate să prezică ceva. Eu cred până la capăt! Cred că CFR se poate încurca.

Am avut multe ocazii, de aceea sunt dezamăgit. Cred că am făcut un joc bun, băieții au avut atitudine bună și vreau să-i felicit, și-au dat viața pe teren. Au vrut să câștige, dar n-a fost să fie. Totul face parte din sport și mergem mai departe. A fost un arbitraj bun, nu vreau să comentez foarte mult“, a spus Mihai Teja la DigiSport.

Spynews.ro