Teixeira e lăudat chiar și de jucătorii CFR-ului! ”Ce faci, bătrânule, nu mai lași fotbalul?”

Jucătorul-cheie al celor de la CFR Cluj, Mario Camora (32 ani), a vorbit despre conaționalul său, Filipe Teixeira (38 ani). Acesta l-a lăudat pe rivalul de la FCSB.

Camora a depășit 200 de prezențe în tricoul CFR-ului și are situația incertă în acest moment, asta după ce el a venit la București pentru a-și stabili viitorul. Chiar dacă se află la formația din Gruia, fotbalistul îl laudă pe rivalul de la FCSB, veteranul Teixeira. Acesta a vorbit despre constanța mijlocașului de la formația roș-albastră și a explicat cât își mai dorește și el să joace în Liga 1.

”Mă simt foarte bine, se vede și pe statistică, sunt jucătorul cu cele mai multe minute jucate la CFR Cluj, până mă ajută picioarele vreau să joc. Nu e ușor să îl prind pe Teixeira, îi spun mereu ”Ce faci, bătrânule, nu mai lași fotbalul?”. Dar e jucător excelent Teixeira și cu vârsta pe care o are, cum aleargă pe teren.” a declarat Camora pentru DigiSport.

Citește și CFR a lămurit situația lui Camora! Anunțul făcut de campioana României

Camora

3 campioante și o Cupă a României a cucerit Camora cu formația din Ardeal.

Diferența dintre CFR și FCSB este de 6 puncte în acest moment. Ardelenii s-au impus în ultimul meci direct, disputat pe Arena Națională, cu scorul de 2-0. Formația din Gruia poate deveni campioana României pentru al doilea an consecutiv.

Citește și Becali renunță la jucătorul cerut de Teja și anunță marea schimbare: „N-au intrat fotbaliștii-n sac!”