Tătărușanu, la fel ca Hagi și Messi? ”Sper să se mai gândească”

ciprian tatarusanu

Ciprian Tătărușanu (34 ani) s-a retras astăzi de la națională, însă oficialii Federației Române de Fotbal speră să îl întoarcă din drum.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a aflat astăzi de retragerea goalkeeper-ului român și speră ca acesta să se răzgândească.

De-a lungul timpului, mai mulți jucători, printre care Gică Hagi și Leo Messi, și-au anunțat retragerea, însă au îmbrăcat din nou tricoul naționalei.

”Eu astăzi am aflat de decizia lui Tătărușanu. Sper să se mai gândească, pentru că îmi pare rău, e un băiat care a fost pentru noi un pilon de rezistență și când nu juca la echipa de club. Asta spune multe lucruri.

Mirel probabil că a aflat decizia aseară, a fost una de moment. O să vorbesc și eu cu el, dar eu îl cunosc foarte bine pe Tătă, l-am avut jucător în două mandate la Steaua, e un tip integru, un tip care are și calitate, caracter, curaj.

Tatarusanu1

Sunt foarte surprins, trebuie să vorbesc cu el. Mie îmi place băiatul ăsta, e un băiat echilibrat. Dispare cam devreme un portar care are atâtea calități ca el. În general, portarii o duc mai multă vreme, au curaj să se lupte cu viața în continuare.” a declarat Stoichiță la DigiSport.

mihai stoichita

Citește și EXCLUSIV | Naționala e pe mâini bune: ”Ionuț Radu va fi portarul titular! E un lider, a demonstrat!”