Tamaș rupe tăcerea! Ce spune fundașul despre scandalul monstru de la Astra

gabi tamas astra giurgiu

Gabi Tamaș (36 ani) a rupt tăcerea după ce a apărut informația potrivit căreia a răbufnit în fața patronului Ioan Niculae din cauza restanțelor salariale.

Ioan Niculae le-a promis fotbaliștilor că le va achita restanțele salariale dacă vor accepta reducerea salariilor pe fondul pandemiei de coronavirus, însă acest lucru nu s-a întâmplat. (Citește AICI mai multe detalii)

Întrebat despe informațiile apărute în presă, Tamaș a explicat că grupul de la Astra rămâne unit, iar jucătorii se vor prezenta la vizita medicală programată marți.

”Am fost la discuții cu încă doi fotbaliști și am vorbit despre începerea antrenamentelor și campionatului. Am stabilit niște detalii legate de sumele restante pe care urmează să le primim până în data de 18 mai. 

Ne vom prezenta marți pentru vizita medicală, teste Covid-19 și plecarea în cantonament. Avem încredere că totul e exact așa cum am discutat, noi am fost mulțumiți de propunerea făcută de către domnul Niculae, spre deosebire de ce se întâmplă la alte echipe.

Noi am demonstrat că suntem un grup unit, la bine dar și la rău, urmând să ne pregătim corespunzător pentru câștigarea campionatului.” a declarat Gabi Tamaș pentru ProSport.

tamas giurgiu

Citește și Se sparge ”gașca nebună” de la Astra? ”Dacă nu ajungem la o înţelegere, vom fi liberi de contract”