Talpan nu vrea pace cu Becali: ”M-a jignit și m-a calomniat!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a declarat azi că nu poate fi vorba de o împăcare cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB anunțase normalizarea relațiilor dintre cei doi.

“Nu poate fi vorba de nicio împăcare. M-a sunat o dată, nu știam numărul. Faptul că am răspuns la un telefon și am dat bună ziua nu înseamnă că ne-am împăcat. Dânsul m-a jignit pe mine foarte mult. M-a calomniat. Eu nu cred că dacă am răspuns la telefon înseamnă că m-am împăcat”, a declarat Florin Talpan la Digi Sport.

Juristul CSA Steaua a reușit mai multe victorii în instanță în fața lui Gigi Becali, care nu mai poate folosi nici numele și nici palmaresul echipei pe care a preluat-o în urmă cu 15 ani.

Talpan: ”Nu poate fi vorba de o împăcare”

”Eu nu am de împărțit nimic cu dumnealui. Eu o să-mi fac treaba în continuare la Steaua și o să duc la capăt procesele pe care le am”, a mai spus Talpan, răspunzându-i lui Becali, care anunțase, cu doar câteva ore înainte, o neașteptată împăcare.

”Nu poate fi vorba de o împăcare atâta timp cât dumnealui m-a jignit așa cum a făcut-o”, a mai spus Talpan.

De cealaltă parte, Becali declarase că l-a sunat de câteva ori pe Talpan, să-l tachineze.

”Mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun, și-a făcut și el datoria. Pentru ce să fiu supărat pe el? Mi-a zis că merge și la biserică, asta m-a impresionat. Sunt prieten cu el pentru lucrul ăsta”, a povestit Gigi Becali la televiziunea ProX.