Talpan amenință după ce a fost pus la punct: “Suporterii mi-au solicitat să vă întreb”

Juristul MApN a luat poziție după ce președintele AMFB, Marian Lumânare, a lansat câteva atacuri la adresa sa în ultimele zile. 

Florin Talpan a ținut să răspundă printr-un comunicat în care îi cere șefului fotbalului bucureștean să dea explicații cu privire la contractul de drepturi tv pentru ultimele sezoane.

“Eu nu am cunoștiință de încasarea vreunei sume de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Suporterii mi-au solicitat să vă întreb despre aceste sume și ar trebui să răspundeți. În baza cărui temei juridic AMFB a vândut aceste drepturi?

Din surse am înțeles că formațiile din Liga a 4-a nu au primit ca și recompensă nicio sumă de bani din câștigurile încasate de AMFB. Încălcarea acestor reguli este prevăzută cu o amendă de 20 de milioane de euro sau 4% din cifra globală de afaceri din acel an”, au fost cuvintele juristului MApN.

lumanare talpan 1

AMFB nu a fost de acord cu înghețarea sezonului, un nou motiv pentru Talpan să contraatace .

“AMFB expune în mod inutil jucătorii și antrenorii la riscuri foarte mari de îmbolnăvire. Da, se creează suspiciuni ca prin continuarea campionatului Ligii a 4-a se dorește încasarea unor sume mari de bani. 

În condițiile în care dl. Lumânare încearcă să eludeze legea privind starea de alertă și să nu o aplice, este normal să creeze suspiciuni în rândul maselor, al sportivilor, al cetățenilor și al cluburilor de fotbal”, a încheiat Talpan.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | FCSB în Ghencea, pericol public! “Ar fi război! Suporterii au ceva de reglat cu Becali”