Florin Talpan i-a reclamat pe suporterii de la Asociația Steliștilor 1947 că folosesc ilegal însemnele clubului în programele pe care le distribuie gratuit la meciurile Stelei, din Liga a IV-a.

Potrivit ProSport, Talpan a făcut mai multe plângeri oficiale pe adresa Ministerului Apărării şi a acuzat Asociaţia Steliştilor 1947 că foloseşte marca Steaua fără a avea dreptul să facă.

De fapt, acţiunea ar fi îndreptată împotriva unei acţiuni prin care AS47, o asociaţie non-profit, strânge bani de la suporterii cotizanţi. Asta, dși cea mai mare parte a sumei strânse este folosită pentru sponsorizarea echipei. Talpan este de părere că CSA Steaua este prejudiciată, din cauza faptului că marca este folosită în scopuri comerciale.

Comunicatul Asociaţiei Steliştilor 1947

„AS47 militează pentru o stare de linişte la club, pentru că doar aşa preconizăm să putem evolua. Am fost martorii a prea multe dispute interne, pe care ne-am dori să le lăsăm în trecut şi facem tot ce ţine de noi, astfel încât corpul juridic să aibă tot sprijinul în demersurile sale.

Încercăm, prin toate demersurile, să promovăm culorile roş-albastre şi ne pare rău când nu suntem lăsaţi să facem acest lucru.

Spre exemplu, cu toate că ajutăm clubul, de mai bine de un sezon şi jumătate, prin conceperea programului de meci distribuit gratuit la partidele de acasă având acordul clubului pentru folosirea mărcii, există personaje care încearcă să minimalizeze orice efort de-al nostru şi să ne împiedice, deşi în teorie suntem de aceeaşi parte a baricadei.

Reiterăm faptul că rămânem alături de club şi nu vom ezita să luăm atitudine, lucru pe care l-am demonstrat, în cei aproape doi ani de existenţă”, se arată în comunicatul AS 47.