CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, după ce a eliminat echipa israeliană Maccabi Tel Aviv. Directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, i-a evidențiat pe Dan Petrescu și pe Emmanuel Culio după remiza din Israel.

CFR Cluj s-a dus în Israel cu avantajul victoriei din tur, scor 1-0. La Netanya, Maccabi Tel Aviv și CFR au încheiat la egalitate, scor 2-2. Culio (19′ – penalty) și Rondon (42′) au înscris pentru campioana României.

CFR Cluj speră la o calificare de vis în grupele Ligii Campionilor, dar trebuie să treacă de Celtic Glasgow, campioana Scoției.

Am văzut o echipă care a știut ce vrea, care a jucat o partitură tactică mai bună. Am obținut o calificare pe un teren greu, pe o temperatură infernală… am stat în tribună și suntem uzi leoarcă. A fost o atmosferă senzațională, suporterii lor cântau și după fluierul final. Cu asemenea fani, ai un atu important.

Am luat foarte repede primul gol, dar băieții au reușit să revină și să stea foarte bine în teren, să închidă toate culoarele. Culio a avut un plus de experiență și a fost un jucător extrem de important pentru noi.

Sperăm să reușim o calificare importantă. Celtic e un club enorm de mare, dar nu ne speriem de nimeni. Ne vom juca șansa cu siguranță. Important e ca jucătorii să-și revină din punct de vedere fizic„, a spus Bogdan Mara la DigiSport.