Ce tactică va aborda România în meciul cu Armenia! Keşeru: ,,Trebuie să arătăm o faţă seducătoare a naţionalei”

Sursa foto: Profimedia Images

Meciul dintre România şi Germania, din preliminariile Campionatului Mondial, disputat la Bucureşti, s-a terminat cu un eşec pentru ,,tricolori”, scor 0-1.

Singurul gol al partidei dintre România şi Germania a fost marcat de către Serge Gnabry, în minutul 17, din pasa venită în faţa porţii de la Havertz.

nita nationala

Claudiu Keşeru, atacantul naţionalei, a vorbit după meci la conferinţa de presă. Acesta este de părere că România a arătat destul de interesant în meciul cu Germania, iar în următoarea partidă, cu Armenia, crede că singura carte de jucat va fi cea a atacului.

Cu Amenia trebuie să atacăm, să arătăm o față seducătoare a României și cred că azi am văzut o față interesantă a naționalei. Cred că nu a fost un meci să nu fiu criticat la echipa națională de când am debutat. Există mai mulți parametri în jocul meu, dacă nu reușescu să înscriu, trebuie să fac niște parametri. Eu la fiecare meci dau totul absolut, fizic, mental…

puscas keseru

Dacă e suficient sau nu, nu pot să răspund acuma. Se vedea că dacă accelerau erau mai periculoși, noi n-am fost departe, ne-a lipsit un mic ceva să scoatem ceva pentru echipa națională a României. În acest moment sunt convins că putem ocupa un loc de calificare. Avem un drum, avem principiile noastre, credem în ele.”, a declarat Claudiu Keşeru, la conferinţa de presă.

În urma rezultatului de aseară, România se află pe locul 4 în grupa de calificare, cu 3 puncte după două partide disputate.

De cealaltă parte, Germania, după victoria de la Bucureşti, se află pe locul 1 în grupa din care mai fac parte Macedonia de Nord, Islanda, Armenia şi Liechtenstein.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 6 puncte
  2. Armenia – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 3 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 0 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
profimedia 0601881377 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România nu i-a putut face față Germaniei! Rădoi&co s-au izbit de marele zid “Die Mannschaft”