Susţinere pentru Dică! “Trebuie lăsat să îşi facă treaba!”

nicolae-dică

Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia lui Nicolae Dică la FCSB. Selecţionerul naţionale de tineret a avut un mesaj de susţinere pentru antrenorul care şi-a început cariera chiar ca secund al său la Steaua.

Rădoi a comentat ultimele declaraţii ale finanţatorului Becali, care dăduse asigurări că Dică va rămâne în funcţie cel puţin până la finalul sezonului.

“Mă bucur că, până la urmă, şi-a dat seama că are un antrenor foarte bun. Dacă se îndoia, acum şi-a dat seama că are un antrenor care trebuie lăsat să îşi facă treaba. Dacă va lua titlul sau nu, în momentul de faţă e greu să depindă doar de antrenor. Pentru că intervin şi vremea, terenurile foarte grele, jucători mulţi accidentaţi…” – a declarat Rădoi.

Totuşi, dacă nu va termina pe primul loc, Dică va fi îndepărtat de la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul după meciul câştigat la Iaşi.

”Eu promit, însă, și asta puteți să o scrieți de acum, că, la finalul campionatului, dacă nu ia titlul, Nicolae Dică pleacă! Asta garantez eu”  – a fost declaraţia fără loc de interpretări dată de finanţatorul vicecampioanei.