Ofertat de FCSB la începutul lunii, Toni Conceicao ar putea rămâne în fotbalul românesc. Portughezul este dorit de Iuliu Mureșan, la Hermannstadt, în cazul în care Costel Enache pleacă la FCSB! 

Conducerea echipei sibiene a anunțat, prin vocea lui Iuliu Mureșan, că actualul antrenor, Costel Enache, nu va pleca la FCSB, deși tehnicianul lăsase să se înțeleagă că ar agrea o eventuală ofertă de la Gigi Becali.

Că lucrurile ar sta altfel decât spun oficial cei de la Hermannstadt o demonstrează începerea negocierilor cu Toni Conceicao.

Apropiat de antrenorul portughez, Iuliu Mureșan l-a contactat deja, anunță digisport.ro.

Pretențiile financiare pe care le are Conceicao sunt însă mari, comparativ cu posibilitățile clubului din Sibiu. Părțile ar putea ajunge la un acord totuși, într-o eventuală situație de urgență provocată de plecarea lui Enache.

Antonio este un antrenor foarte bun, un om de mare caracter, știe să lucreze foarte bine cu echipa, are metode de pregătire portugheze, lucrează foarte bine cu mingea, nu fac jucătorii atletism sub comanda lui, ceea ce jucătorilor le place.

Îl cunosc foarte bine, nu acceptă niciun fel de imixtiune, nu poți să discuți cu el, să facă altcineva echipa în locul lui”, spunea Iuliu Mureșan, la momentul la care Conceicao se afla în discuții cu FCSB.