Surpriză la Poli Iași! Cine a coordonat antrenamentul de astăzi al “lanternei roșii” din Liga 1

Haosul care a înconjurat Poli Iași parcă nu se mai termină. Ce s-a decis ieri, nu mai este valabil azi. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Andrei Cristea, până mai ieri, antrenorul echipei.

Comitetul Director al formației din Iași, convocat de primarul municipiului, a hotărât cu o zi în urmă să-l elibereze din funcție pe Andrei Cristea și să-l trimită în teren ca jucător. Astăzi surpriză! Același Andrei Cristea a condus antrenamentul echipei. Ba mai mult, Leonid Antohi și Adrian Ambrosie, doi dintre membri Comitetului Director au afirmat în fața jucătorilor că fostul atacant este încă antrenorul echipei.

andrei cristea

Totodată, fostul internațional român încă nu a primit o înștiințare scrisă din partea clubului cu privire la demiterea sa.

Primarul Mihai Chirica a ținut să lămurească situația haotică din cadrul clubului din Copou, precizând că la următorul meci, cu FC Argeș, echipa va fi pregătită de Marian Rada, fostul tehncian al Rapidului. Acesta are licența PRO, ceea îi permite să figureze în acte drept antrenor principal.

marian rada poli iasi

CITEȘTE ȘI –>> Andrei Cristea, dezamăgit după ce a fost demis din funcția de antrenor: „Toate sacrificiile le-am făcut pentru club și oraș!”

„În momentul de față clubul nu are antrenor, dar sperăm ca până la finalul acestei săptămâni să găsim pe cineva care să ducă mai departe banca tehnică. Sincer, nu prea sunt multe opțiuni, pentru că suntem în plin campionat. Mulți dintre antrenorii buni au deja obiective și nu ne putem apropia, dar avem câteva nume, care vor fi prezentate în cursul zilei de mâine de Comitetul Director. 

Luni este destul de devreme ca să poată ajunge un nou antrenor, de aceea s-a decis să rămână Rada și la meciul de luni, ajutat fiind de antrenorii de la cluburile de tineret și copii din Iași. Sperăm ca la cealaltă etapă să avem deja antrenorul, cu toate actele necesare ca să poată antrena”, a declarat Mihai Chirica la Pro X, legat de viiitolul băncii tehnice de la Poli Iași.

mihai chirica

Susținerea de care a beneficiat Andrei Cristea din partea marilor nume ale fotbalului românesc l-a făcut pe primarul din Iași să se răzgândească și să trimită o scrisoare către Comisia de Disciplină a FRF în care le cere să fie indulgenți cu atacantul de 36 ani cu privire la comportamentul său din meciul cu Voluntari.

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMA ORĂ | Dezastru la Poli Iași! Ce măsuri au fost luate împotriva lui Andrei Cristea și Ciprian Paraschiv