Gazetta dello Sport a anunţat posibila bombă a verii la Juventus! Potrivit presei din Italia, Cristiano Ronaldo insistă pe lângă şefii campioanei din Serie A pentru numirea lui Jose Mourinho pe banca tehnică.

Juventus s-a despărţit de Massimiliano Allegri după cinci sezoane, iar Ronaldo l-a propus pe fostul său antrenor de la Real Madrid!

Chiar dacă relaţia dintre cei doi portughezi devenise una tensionată la finalul mandatului lui Mourinho la Real Madrid, Ronaldo a vorbit în permanenţă la superlativ despre fostul său antrenor.

„Să lucrez din nou cu Mourinho? De ce nu!? L-aş pune în fruntea listei, mereu am spus asta. Am lucrat cu mulţi antrenori, dar Mourinho este un mare gânditor, un tip foarte analitic, care intră mereu în cele mai mici detalii” – a fost declaraţia făcută în trecut de Ronaldo.

Ronaldo şi Mourinho sunt reprezentaţi de acelaşi agent. Jorge Mendes ar fi intervenit deja pe lângă starul lui Juventus pentru a face ca relaţia dintre cei doi să fucţioneze din nou.

Campion în Serie A cu Inter, Mourinho s-ar putea lovi de antipatia fanilor lui Juventus. În toamna trecută, după ce s-a impus cu Manchester United la Torino, portughezul a făcut semne provocatoare spre fanii bianconerilor.

  • 25 de trofee are Jose Mourinho în carieră, cu FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid şi Manchester United
  • Două Ligi ale Campionilor are „The Special One” ca antrenor, cu Porto şi Inter
  • Opt titluri are în palmares portughezul: două cu Porto, trei cu Chelsea, două cu Inter şi unul cu Real Madrid