Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea cu o declarație miercuri seară, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1. Acesta a lăsat să se înțeleagă că echipa din liga a 4-a pe care o antrenează ar putea reveni în Liga 1 mai repede decât s-ar fi gândit cineva.

În condițiile în care Gigi Becali a afirmat că FCSB 2 o va împiedica pe Steaua să ajungă în liga secundă, ”Fiara” a dezvăluit că ar exista anumite soluții prin care echipa sa să ”ardă etapele”.

Dacă se întâmplă vreo minune şi sărim peste Liga a 3-a? Ne mai opreşte Becali? Craiova cum a început direct în Liga a 2-a?, a spus Lăcătuş, în direct la Digi Sport.

Chiar dacă afirmația s-ar adeveri, șansele ca Steaua să promoveze direct în Liga a 2-a ar fi nule. Motivul: fanii echipei nu își doresc ca echipa lor favorită să beneficieze de niciun fel de avantaje, ci să promoveze pas cu pas, până pe prima scenă a fotbalului românesc.

La finalul intervenției, Lăcătuș a fost întrebat ce se va întâmpla în condițiile în care Steaua nu va promova în Liga a 3-a:

Nu am discutat cu nimeni despre ce se va întâmpla în cazul în care nu vom promova. Nu cred că există vreun risc să ne desfiinţăm„.

Steaua – Rapid va fi sâmbătă, de la ora 19.45 pe Arena Națională și în direct pe Digi Sport 1.

sursa foto: paginademedia.ro