RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Surpriza FCSB pentru derby-ul cu CFR. Becali: „Mă iau după Mirel și Hagi”

Gigi Becali a anunțat că Dragoș Nedelcu va fi înlocuitorul lui Mihai Pintilii pentru derby-ul cu CFR Cluj, de duminică, din etapa a opta a Ligii 1. Finanțatorul FCSB a precizat că Mirel Rădoi și Gică Hagi l-au convins că Nedelcu trebuie să joace mijlocaș central.

În urmă cu câteva săptămâni, Becali a spus că Dragoș Nedelcu (21 de ani) va juca doar fundaș central. Antrenorul Nicolae Dică a confirmat că este o soluție pentru acest post deficitar.

Am vorbit cu Mirel și mi-a zis: <Nedelcu a fost foarte bun, nu bun acolo>. Dacă asta mi-a zis Rădoi, nu putem să ne batem joc de 2 milioane de euro. Vrem să-l ridicăm, ca să devină din ce în ce mai bun. Mai ales că acum nu joacă Pintilii, Nedelcu va evolua mijlocaș central. Dacă Mirel și Hagi spun așa, eu mă iau după ei. Că nu sunt eu cel mai mare specialist. Hagi a făcut o campioană, iar Mirel a bătut naționala Portugaliei. Am vorbit și cu Dică, și el avea aceeași părere. Mi-a spus că pe Nedelcu voia să îl bage. Nedelcu va fi„, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Finanțatorul roș-albaștrilor a subliniat că obiectivul primordial este câștigarea campionatului, iar promovarea jucătorilor tineri trece în plan secund. FCSB nu a mai luat titlul din 2015.

Eu am obiectiv titlul. Tinerii vor juca în funcţie de interesul comun. Noi nu avem proiect <New FCSB”>. Dacă nu vor juca tinerii, nu vor juca. Dar dacă vom reuși să băgăm și tinerii și să luăm și titlul, atunci perfect. Noi avem tineri mai buni decât toți. Am făcut selecție, de la echipa campioană, de la Viitorul. Am dat 3 milioane, 2 milioane, 1 milion pe tineri. Stai să ne distanţăm după şase etape şi jucăm cu cei tineri. Până atunci, jucăm cu cei cu experienţă„, a mai declarat Gigi Becali.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare