Ciprian Tătăruşanu are şanse să fie protagonistul unui transfer spectaculos în această iarnă. Jurnaliştii de la LiverpoolEcho scriu că românul este pe lista lui Jurgen Klopp, aflat în căutarea unui portar de rezervă pentru Alisson.

Intrat în ultimele şase luni de contract cu Nantes, portarul naţionalei concurează cu Ochoa, Petr Cech sau Adrian. Francezii nu i-au făcut încă o ofertă de prelungire a contractului şi sunt tentaţi să îl cedeze în această iarnă decât să îl piardă gratis la finalul sezonului.

Dacă transferul la Liverpool se va concretiza, Tătăruşanu va deveni primul jucător român din istoria clubului de pe Anfield Road.

În vară, portarul român a fost aproape de un transfer la Napoli.  Agentul său, Pietro Chiodi, a dezvăluit motivul pentru care ”Tătă” nu a mai ajuns la Napoli.

”A fost oferta de la Napoli. În două zile, Nantes nu a putut să găsească un înlocuitor. A avut o oferta foarte bună de la Napoli, pe trei ani. Nu avea nevoie să facă război. Oricum nu l-ar fi lăsat să plece”, a spus Chiodi, agentul jucătorului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, cu 3 luni în urmă.

2,5 milioane de euro a plătit Nantes în iulie 2017 pentru transferul lui Tătărușanu de la Fiorentina.