RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Surpriză! „Buș va fi un jucător interesant pentru Edi!”

Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș, a dezvăluit că fostul atacant al FCSB-ului a fost in vizorul celor de la CFR Cluj.

Impresarul lui Sergiu Buș (28 ani) a mărturisit că au fost câteva oferte din Liga 1 pe numele atacantului dar patronul FCSB-ului, Gigi Becali nu a vrut să îl împrumute.

Să nu vorbim despre asta pentru că a semnat cu Seongnam (râde). Edi îl cunoaște, îl place. Îl va aprecia mereu indiferent de echipa la care joacă. Va fi un jucător interesant pentru Edi în următorii 3-4 ani oricând.

Însă ca să revin, oferte au fost, însă domnul Becali nu a dorit să-l dea împrumut. Am discutat cu dânsul și mi-a zis să că nu vrea nimeni să-l dea afară de la FCSB, pur și simplu e o ofertă bună pe care dacă ambele părți o acceptă, transferul se face. Nu a vrut nimeni să renunțe la Sergiu” a declarat Bogdan Apostu pentru GSP.

Citește și Segiu Buș, după transferul în Coreea de Sud: “A căzut ca un șoc pentru dânsul plecarea mea”

„Se știe foarte bine că domnul Becali vrea atacanți români sau străini care evoluează în campionatul României. Opțiunile sunt foarte puține. Nu văd un atacant de nivelul lui Sergiu Buș care să joace în campionatul României. Poate doar Luckassen, dar nu e jucătorul meu, nu sunt implicat. Un altul nu este” a declarat Apostu pentru sursa citată.

Formația sud-coreană Seongnam l-a achiziționat pe Buș, de la FCSB, în schimbul sumei de 300.000 de euro.

Sergiu Buș (28 de ani) a marcat două goluri în cele 11 jocuri oficiale de la FCSB, după ce la Gaz Metan a avut un sezon impresionant în stagiunea 2019/2020.

Citește și Mesajul unui fost atacant al FCSB-ului, pentru suporteri: “Le transmit că anul acesta răsplata va veni”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare