Suporterii promit atmosferă înaintea derby-ului! Unde se vor strânge cele două galerii

Dinamo FCSB

Veste bună pentru ambele echipe înaintea de derby-ul din această seară! Galeriile celor două rivale și-au anunțat prezența alături de echipa favorită, înaintea partidei.

FCSB-Dinamo este programat în această seară de la ora 21:00, pe Arena Națională. Chiar dacă jocul se va disputa fără spectatori, așa cum prevede regulamentul în acest moment, cele două echipe vor avea partea de susținerea suporterilor înainte de startul derby-ului.

galerii fcsb dinamo

Atât fanii celor de la FCSB, cât și cei ai lui Dinamo și au anunțat suportul prin intermediul rețelelor de socializare.

Ne vom întinde de la Săftica până la Arena Națională, nu vom sta grămada și vom purta măști, au anunțat suporterii lui Dinamo.

De partea cealaltă, fanii FCSB au anunțat că vor merge la baza de pregătire a echipei de la Berceni, cu aproximativ patru ore înainte de startul meciului și vor încuraja echipa roș-albastră pentru a obține victoria în “clasicul” României.

Echipe probabile pentru meciul din această seară:

  • FCSB: Vlad – Enache, Miron, Soiledis, Panțîru – Moruțan, Ov. Popescu, Tănase – Man, Buș, Ion
  • Dinamo: Mejias – Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez – Răuță, Gol – Camara, Borcea, Sorescu – Nemec

FCSB ocupă în acest moment locul 3 în clasamentul din Liga 1, cu 9 puncte obținute după primele 5 etape disputate, în timp ce Dinamo este pe locul 12, cu 5 puncte acumulate după tot atâtea partide jucate.

Citește și LIVE BLOG | FCSB – Dinamo, astăzi, de la ora 21:00! Un derby etern, dar vlăguit