RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Suporterii lui Dinamo, enervaţi de Cosmin Contra! Suma exorbitantă pe care o cere antrenorul de la club

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa, după ce în vară a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero. 

De când destinul echipei a ajuns în mâinile sale, spaniolul nu a băgat niciun ban la echipă, ci a făcut doar anumite promisiuni de care nu s-a ţinut niciodată.

Acesta nu şi-a onorat o nouă promisiune pe care a făcut-o, aceea de a vira în conturile clubului suma de 1.000.000 de euro până pe data de 8 ianuarie, iar fotbaliştii sunt din ce în ce mai dezamăgiţi de aşa-zisul proiect de la Dinamo.

Dacă unii dintre fotbalişti ameninţă că vor pleca de la echipă în cazul neachitării salariilor, unii au făcut deja acest lucru de multă vreme. Echipa nu are acum probleme doar cu jucătorii, ci şi cu foştii antrenori, în acest caz Cosmin Contra, care a stat doar 3 luni pe banca echipei.

Antrenorul a depus mai multe memorii pe numele echipei, cerând să-i fie achitate salariile cât timp a stat pe banca formaţiei dinamoviste. Termenul pentru unul dintre aceste memorii este programat spre judecare la finalul acestei luni, anunţă Fanatik.

Cosmin Contra ar avea de încasat aproximativ 65.000 de euro de la Dinamo, dar suma ar ajunge la 100.000 de euro cu tot cu taxe.

Suporterii acţionari de la Dinamo au încercat să-l facă pe antrenor să renunţe la suma de bani şi l-au rugat să ajute clubul în această perioadă nefastă. Acesta nu a acceptat această propunere şi a fost dstul de criticat de suporterii echipei.

După ce a plecat de la Dinamo, pe banca echipei a rămas secundul său, Ionel Gane, cel care pregăteşte echipa şi în prezent.

Citeşte şi Primele concluzii trase de italieni despre Mihăilă la Parma! Ce au spus după numai trei meciuri

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare