Suporterii dinamoviști vor fi în al nouălea cer! Negoiță a făcut marele anunț: ”O să le dau clubul celor din PCH”

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a dezvăluit cine este principalul favorit să preia formația din Ștefan cel Mare.

Claudiu Florică este omul de afaceri care ar urma să preia Dinamo, anunță Negoiță. Acesta a explicat că procesul este unul de lungă durată, iar vânzarea finală a clubului se poate face în luna septembrie.

Patronul formației din Ștefan cel Mare rămâne cu picioarele pe pământ și a explicat care este ”planul B”: va ceda Dinamo suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan.

13.5 milioane de euro este cota de piață a lotului formației din Ștefan cel Mare, potrivit transfermarkt.com.

“Preocuparea mea cea mai mare este să găsesc o soluţie pentru a ceda ştafeta, clubul Dinamo, la altcineva. Am promis că într-o lună o să ies din acţionariat. Din păcate, nu a ţinut doar de mine. Au expirat cele 30 de zile. Suntem în discuţii avansate. 

Dacă nu şi nu, o să îi chem pe cei din Peluza Cătălin Hâldan ca să le dau clubul lor. Există şi varianta asta. 

negoita

Când am văzut atâţia viteji dinamovişti şi oameni care păreau că trec munţii, când a fost vorba să îşi asume responsabilităţile lui Dinamo, au dispărut în ceaţă.  Păcat pentru clubul acesta că nu există oameni care să facă ceva, cu advărat. Din vorbe, am văzut foarte mulţi.  În realitate, majoritatea îşi vede doar interesul propriu. 

Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo. Suntem destul de avansaţi”, a declarat Negoiţă pentru Telekom Sport.

Citește și Un fost mare dinamovist iese la atac: ”Ce rezultate bune a avut Uhrin în Liga 1?”