Suporterii dinamoviști nu concep ca formația din Ștefan cel Mare să rateze transferul fundașului Ante Puljic!

Oficialii formației din Capitală s-au înțeles verbal cu fotbalistul croat pentru o primă de instalare de 50.000 de euro, însă în contractul acestuia este trecută doar jumătate din sumă.

Astfel, FCSB stă la pândă și îl poate transfera pe Puljic. Jucătorul este dorit de Gigi Becali de mai mult timp, iar rivala ”câinilor” îl pot oferta cu un salariu mai mare. Suporterii din Ștefan cel Mare nu concep ca fundașul să ajungă la clubul roș-albastru și nici ca Dinamo să rateze transferul fotbalistului croat pentru doar 25.000 de euro.

”SAFTEAUA și SĂFTICA

Săftica este o saftea mai mica. Minunea care ține 3 zile. 
Fabrini este începutul și sfârșitul investițiilor lui Negoiță la echipa pe care a dus-o pe ultimul loc. Degeaba și-a deschis punga aia în care au intrat vreo 12 milioane în ultimii ani (numai din vânzarea de jucători) dacă se zgârcește la 25.000 pentru Puljic.

Mai bine nu-l chemau la negocieri.
Dacă ajunge și Puljic la mănăstirea de pe Centură a vecinilor de clasament, chiar că V-AȚI DAT FOC LA VALIZĂ!

Cu ăia 25.000 chiar scăpați ieftin. Aducerea lui ar mai acoperi mizeria de la izgonirea lui Papazoglu și a celor din „lotul Rednic”. Ar demonstra că un jucător poate ajunge la Dinamo chiar dacă a fost adus în România de către fostul antrenor.

Ar demonstra că Dinamo nu vrea să păstreze banii numai pentru lumânări.

Venim să ne strângem mâna și să auzim din gura lui Negoiță că vinde și ne lasă. Dar dacă vă bateți joc de Puljic și implicit de noi, puteți să uitați de orice reconciliere.” este o parte din comunicatul PCH.

Citește și A sosit vestea mult așteptată de dinamoviști! Comeback de senzație în Ștefan cel Mare: ”O să mă întorc!”