RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

”Super-Simo” poate rata turneul de la Palermo! Vești proaste pentru Halep

Simona Halep (locul 2 WTA) urma să revină pe terenul de tenis la turneul de la Palermo, programat în perioada 3-9 august, însă planurile sportivei au fost date peste cap.

Organizatorii au anunțat măsuri draconice, atât pentru jucătoare, cât și pentru restul persoanelor implicate, pe fondul pandemiei de coronavirus. Totuși, Simona poate rata turneul din cauza ultimei decizii luate de Ministerul Sănătății din Italia.

Astăzi, 24 iulie, s-a decis ca românii și bulgarii care merg în Italia vor intra în carantină obligatorie timp de 14 zile. Decizia a fost luată pe fondul cazurilor de cetățeni străini, printre care și români, care au fost depistați pozitiv cu COVID-19 la intrarea în ”Cizmă”.

Astfel, dacă Simona ar intra în Italia, sportiva ar urma să stea timp de 2 săptămâni în izolare, și poate rata turneul de la Palermo, unde este principala favorită.

Halep

După o pauză de peste cinci luni, circuitul feminin WTA se reia pe 3 august, la Palermo, un turneu de categorie Internaţional, dotat cu premii totale în valoare de 225.000 de dolari.

Accesul spectatorilor va fi permis, dar într-un număr restrâns. Vor fi aplicate măsuri speciale, inclusiv purtarea măștii.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare