Simona Halep a dezvăluit care este marele ei obiectiv pentru 2020!

Anul trecut, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), a declarat că sportiva româncă va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice.

Simona Halep își ia rolul în serios și anunță că vrea să obțină o medalie cu orice preț în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, competiție care va începe pe 24 iulie.

„Eu joc cu România pe spate tot timpul, România este lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă 100% joc în echipa de Fed Cup a României. Deci eu joc permanent pentru România la toate turneele.

Am spus de multe ori că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă obiectivul meu în anul 2020. Nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie o medalie” a declarat Simona Halep.

simona-halep-tenis-wta-australian-open

Simona Halep, cap de serie numărul 1 la Dubai, turneu care va începe pe 17 februarie

Dotat cu premii în valoare de 2,5 milioane de dolari, turneul de la Dubai se va desfăşura în perioada 17-23 februarie.

Jucătoarea din România nu va avea o misiune uşoară pentru a reduce diferența de puncte care o separă în clasamentul WTA de liderul Ashleigh Barty.

Pentru a se apropia de australiancă în clasament, Simona trebuie să ajungă cel puţin în semifinalele turneului. (Citește AICI mai multe detalii)

Citește și Ilie Năstase, propunere șocantă! „Simona, să nu mai reprezinți România!”