Simona Halep (6 WTA) este lăudată în toate colțurile lumii. 

Jady Murray, antrenoare de tenis și mama fraților Andy (fost lider ATP) și Jamie Murray, are doar cuvinte de laudă la adresa ”Reginei de la Wimbledon”.

Fosta jucătoare de tenis a explicat că povestea familiei Halep este asemănătoare cu a sa: sacrificii și multă muncă pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

”Iubesc tot ceea ce înseamnă Simona Halep. Iar povestea familiei ei e similară cu cea a familiei Murray. Același chin, aceleași sacrificii, cu un singur scop, să ajungi numărul 1. Simona avea toate calitățile să fie cea mai bună. Atletic era fabuloasă, o vreme îi lipsea doar convingerea că poate câștiga un turneu de Grand Slam. A reușit, acum e și mai matură, are experiență de câțiva ani în top. A dat tot să ajungă numărul 1, acum trebuie să dea tot să rămână în top.

FOTO: Libertatea

A câștigat consistență în joc, e un exemplu de încredere în sine și în calitățile ei. Cu multă muncă, ne-a obligat să-i dăm atenție, iar acum, publicul, media, sponsorii au acum așteptări mari de la ea. Timpul ne va spune dacă este una dintre cele mai bune. A început să o facă, să lucreze la propria statuie. Uman, e atât de dulce, de politicoasă, chiar dacă e pe radar de ani buni, nu s-a schimbat deloc ca persoană. Victoriile ei sunt venite după sacrificii făcute zi de zi. Îi cunosc familia, părinții, știu câte sacrificii au făcut, parcă mă văd pe mine…” a declarat Judy Marray într-un interviu pentru Libertatea.

Vezi și VIDEO | Simona Halep a apărut într-un show TV popular din SUA! Imagini amuzante