”Super-Simo”, felicitată după ce a câștigat primul ”set” cu COVID-19! Reacția lui Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare

Simona Halep (29 de ani), s-a prezentat astăzi la Institutul Cantacuzino din București pentru administrarea primei doze a vaccinului Pfizer.

Peste 21 de zile, sportiva română va face rapelul, ceea ce înseamnă că va vizita din nou Institutul pe 17 martie.

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, a oferit prima reacție după ce ”Super-Simo” s-a vaccinat împotriva COVID-19.

”Am dorit să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut în toată această perioadă pentru ţara noastră, pentru faptul că este un ambasador important al României în toată lumea şi, de asemenea, am dorit să îi mulţumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare şi anume în momentul în care dumneaiei a anunţat că doreşte să se vaccineze.

halep vaccin 2
Sursa foto: Pro Sport

Cred este important ca fiecare persoană să crească, dacă vreţi, prin gestul pe care îl face, să poată la rândul ei convinge şi alte persoane să se vaccineze. Este important ca fiecare dintre noi să fim un model pentru cei din jurul nostru aşa încât să putem atinge acel obiectiv de cel puţin 70% persoane vaccinate.” a declarat Valeriu Gheorghiţă pentru news.ro.

halep vaccin
Sursa foto: Pro Sport

Citește și Simona Halep și-a dezvăluit planurile de viitor! Fostul lider mondial a anunțat care este următorul turneu la care va juca