RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

”Super-Simo” e categorică: ”Până în august nu se mai joacă nimic!”

Simona Halep (28 ani, 2 WTA) este de părere că turneele de tenis nu vor reveni până în toamna acestui an.

Toate competițiile de tenis sunt suspendate pe fondul pandemiei de coronavirus. Ultimul meci oficial din cariera sportivei române datează din 22 februarie, când a câștigat finala de la Dubai.

Simona se află în izolare în Capitală și așteaptă cu nerăbdare să revină pe teren. Chiar dacă crede că anul acesta nu se va mai disputa niciun turneu, Halep preferă să rămână optimistă.

”Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că sunt greutăți destul de mari acolo, legate de sănătate. Realist, realist… foarte realist acum, eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm.” a declarat Simona Halep pentru DigiSport.

Simona-Halep01

Chiar dacă își petrece timpul în apartamentul din București, Simona recunoaște că sunt și aspecte pozitive în privința izolării.

”Este foarte bine, crede-mă, să te trezești dimineața fără alarmă. Chiar mi s-a spus că e periculos, pentru că mă voi obișnui asa, dar nu se pune problema de așa ceva. Dar, mă bucur din plin că pot avea o viață normală, diferită față de cea de până acum.” a mai spus Simona pentru sursa citată.

simona-halep-wta-tenis-dubai

Vezi și VIDEO | Simona Halep, provocată de Andy Murray să-și arate calitățile! Mesajul tenismenului britanic

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare