”Super-Simo” a surprins pe toată lumea: ”A fost extraordinar!”

simona-halep

Simona Halep a surprins pe toată lumea la ultimul antrenament!

Sportiva româncă va participa la competiția de categorie Premier de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), programată în perioada 17-22 februarie. 

Simona se anrenează din greu înaintea primului meci de la Dubai, iar la ultimul antrenament a ales să se pregătească alături de Kim Clijsters, jucătoare care revine pe terenul de tenis la 36 de ani.

Belgianca va juca și ea la Dubai, acesta fiind primul ei meci după șapte ani.

“Am fost agitată când m-am antrenat cu ea. Am jucat o dată una împotriva celeilalte, la Brisbane. Aşa că o cunosc.

A fost extraordinar cum a revenit în urmă cu câţiva ani după ce a născut prima dată. Acum are trei copii, e diferit. Cu siguranţă, este un puternic exemplu pentru noi”, a declarat Halep, potrivit tennisplaza.be.

 

Simona Halep și-a aflat posibila adversară din turul doi

Simona Halep (locul 2 WTA) este principala favorită a competiției de la Dubai.

Halep va beneficia de un prim tur liber la Dubai. În runda următoare, Simona va juca împotriva învingătoarei din confruntarea Alison Riske (SUA, locul 18 WTA) – Ons Jabeur (Tunisia, 45 WTA).

Turneul de la Dubai oferă premii totale în valoare de 2,9 milioane de dolari. Câștigătoarea va primi 470 de puncte WTA și 696.860 de dolari.

Simona a câștigat turneul de la Dubai în 2015, iar anul trecut a ajuns în faza sferturilor de finală, fiind eliminată de către Belinda Bencic, care a cucerit trofeul.

Citește și Simona Halep s-a hotărât. Cu cine face pereche la Dubai