”Super-Simo” a fost emoționată de un gest făcut de una dintre fanele ei!

Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive românce din toate timpurile. ”Regina de la Wimbledon” inspiră viitoarea generație de tinere tenismene, atât din România, cât și din afară.

Sportiva româncă a primit o scrisoare, prin intermediul sponsorului ei Nike, scrisoare în care o fană, Katherine (14 ani), i-a transmis că o motivează și că o face să devină o jucătoare mai bună în fiecare zi.

”Dragă Simona Halep,

Am fost uimită de prima dată când te-am văzut la televizor. Acolo era o fată cu puteri nemărginite, în ciuda faptului că era atât de mititică. Învingea cele mai bune jucătoare din lume, domina. Acel meci mi-a arătat exact cum vreau să fiu.

La 14 ani am intrat pe teren împotriva unor jucătoare mai puternice. Dar nu erau mai puternice decât mine, pentru că loveam foarte tare. Mi s-a spus că joc la fel ca tine. Ești calmă, puternică, energică, capabilă de lucruri mari. Ești o adevărată campioană!

Asta vreau să fac și eu în viață. Vreau să am drumul meu, să îmi urmez destinul. Când oamenii îmi spun că joc ca tine, este cel mai mare compliment pe care îl pot primi. Am învățat că mărimea nu contează, ci doar cât de bine joci.

Fana ta din Brooklyn,

Katherine” se arată în scrisoarea primită de Simona.

Vezi și VIDEO | ”Super-Simo”, protagonistă în ”Mașina Timpului”. Video viral cu sportiva româncă