Supărare mare la Rapid: ,,Vreau să văd că jucătorii nu mai pot merge pe teren! Cu Craiova nu am văzut asta”

Rapid Bucureşti a pierdut derby-ul din play-off-ul Ligii a 2-a, de pe ,,Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova 1948, scor 0-1.

După ce Rapid a pierdut primul loc în Liga a 2-a, foarte multe persoane din fotbalul romănesc s-au declarat nemulţumite de jocul prestat de echipa giuleşteană.

FC U CRAIOVA RAPID

Dinu Gheorghe, fost conducător la Rapid, este de părere că Şumudică l-a criticat pe drept pe antrenorul Rapidului, pentru că echipa din Bucureşti nu a reuşit un joc strălucit în Bănie, deşi a jucat 30 de minute în inferioritate numerică.

,,Supărat… Evoluția mai puțin bună a echipei a continuat după Timișoara, chiar dacă la Timișoara s-a câștigat. Eu cred că cei din club sunt conștienți că lucrurile nu au stat bine la Timișoara. Cumva, trebuie intervenit. Rapidul trebuie să dea dovadă de echilibru, mai mult decât vreodată. Nu s-a pierdut decât o luptă. Mioveni le suflă în ceafă. Mi-e greu să cred că Rapid o să facă trei jocuri la fel de slabe, dar nici nu trebuie să ne punem speranțe.

dinu gheorghe

Cireașa de pe tort a fost că au avut 30 de minute de om în plus și nu au avut o fază de gol, o fază periculoasă. Șumudică l-a criticat pe Iosif și mi s-a părut pertinentă declarația lui. Echipa nu a părut neapărat mai obosită decât Craiova. Eu sper să nu fie depășit. Sper să îi vină bine lecția asta de la Craiova și să știe ce măsuri trebuie să ia. Să se sfătuiască cu Nico. Una e să te sfătuiești Petrea – Gigi Becali și alta e Iosif – Daniel Niculae. Nico trebuie să spună ce vede, să îi atragă atenția și să ia decizia Iosif, dar el trebuie să vorbească cu cineva. Eu nu am nimic cu Iosif, e un om admirabil, dar în clipa de față trebuie să intervină.

Nico o să ajute cu ceea ce poate, dar cheia e la jucători. Domne, să îi văd că la sfârșitul jocului nu mai pot merge. Nu am văzut asta la Craiova”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

În urma rezultatului de luni seară, Rapid a coborât pe locul doi în clasament, cu 42 de puncte, în timp ce FC ,,U” Craiova 1948 a urcat pe prima poziţie, cu 45 de puncte acumulate până acum.

rapid craiova

Citeşte şi Pancu a pus tunurile pe elevii lui Mihai Iosif: “Nu sunt mai mult de doi jucători care să facă față în Liga 1!”