Pentru al treilea an consecutiv, CSM București a ajuns în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Cu un program foarte încărcat, „tigroaicele” știu să profite de puținele momente de relaxare.

Așa cum s-a întâmplat și în această săptămână, când handbalistele lui Per Johansson au participat la o ședință foto, la solicitarea organizatorilor Ligii Campionilor. Respectivul moment s-a dovedit a fi exact ceea ce le trebuia fetelor pentru a se deconecta înaintea participării la Final Four-ul de la Budapesta.

Aranjate, îmbrăcate în echipament, handbalistele de la CSM București s-au prezentat impecabil și au demonstrat că nu au deloc inhibiții în fața aparatului de fotografiat.

„A trecut euforia calificării, ne gândim doar la Final Four. Ne-am relaxat la ședința foto. Oamenii ne văd rar aranjate și machiate. Fiecare femeie își dorește să arate bine, astfel că ne prind bine momente ca acestea. Mai ne amuzăm, mai râdem, mai facem glume una pe seama celeilalte”, a spus Oana Manea, căpitanul echipei CSM București.

„Ne-am trezit cu un sentiment bun după claificarea în Final Four. E mereu frumos când suntem împreună. E un pic devreme, după o zi de călătorie, dar ne-am simțit bine la ședința foto.

Gândul nostru este Budapesta, mergem acolo să câștigăm trofeul, așa cum am făcut-o acum doi ani. Atmosfera este foarte bună, noi ne înțelegem foarte bine. Greutatea trofeului nu ne va face probleme, vrem să-l aducem acasă”, a spus și portarul Jelena Grubisic.

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc la Budapesta, pe 12 și 13 mai. În drumul spre trofeu, CSM București o va înfrunta pe Gyor, într-o reeditare a finalei din 2016, care a adus primul titlu continental pentru „tigroaice”. Partida va avea loc pe 12 mai, în Papp László Budapest Sportaréna.

În cealaltă semifinală se vor întâlni, tot pe 12 mai, Rostov Don și Vardar Skopje.

Finalele sunt programate pe 13 mai.