Șumudică vrea să-l aducă pe Alibec în Arabia Saudită. “Contează foarte mult suma de transfer”

Marius Șumudică, antrenorul echipei Al-Shabab Riad, a anunțat că Denis Alibec este una dintre țintele sale pentru noul sezon în Arabia Saudită. Șumudică a recunoscut că a discutat cu impresarul atacantului de la FCSB, dar suma de transfer poate reprezenta un impediment pentru această mutare.

Denis Alibec (27 de ani) a avut mai multe conflicte cu antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, și a intrat în dizgrația finanțatorului Gigi Becali, fiind pus pe lista de transferuri.

alibec

Atacantul a avut cifre dezastruoase la FCSB: un singur gol în 20 de meciuri jucate în sezonul recent încheiat al Ligii 1.

Știți foarte bine relația mea cu Alibec. Eu nu o să uit niciodată că m-a ajutat să câștig campionatul. El poate face diferența în orice moment. Poate fi obiectul unui transfer, dar nu depinde de mine. Contează foarte mult și suma de transfer. Să nu credeți că arabii vor arunca cu banii pentru Alibec. E important să alegem cu grijă cei 4 străini pe care îi luăm. Avem nevoie de un număr 9 și Alibec este unul dintre cei 3 pe care îi avem pe listă. Vom vedea la cine ne vom opri. Va fi foarte greu să plătim 1,7 milioane de euro. La suma asta Denis nu poate face pasul către Al-Shabab. Eu cred în el și cu o pregătire bună poate face față. Are și un dor de revanșă, iar eu îl cunosc și cred că poate să dea mult mai mult fotbalului decât a făcut-o în acest sezon.

Eu n-am discutat deloc cu Alibec. Am avut o discuție preliminară cu impresarul lui, Florin Lovin. I-am spus că mi-aș dori să-l iau, dar că nu știu dacă din punct de vedere material se va ajunge la un acord. Poate exista și varianta unui împrumut cu drept de cumpărare. Și arabii se uită la jucători înainte să-i cumpere. Văd și ei că n-a jucat foarte mult, că a dat un gol în sezonul trecut și poate sunt suspicioși. Eu am contract pe doi ani și vreau să-l respect, nu vreau să-mi iau nicio responsabilitate. La Kayseri am avut noroc pentru că jucătorii pe care i-am adus și-au făcut treaba“, a spus Marius Șumudică la DigiSport.