Marius Șumudică e gata din nou de muncă!

Campion cu Astra, Șumi va fi prezentat joi de Gaziantep. Tehnicianul a vorbit despre planurile pe care le are la noua sa echipă, una dintre țintele sale fiind Junior Morais.

„Nu am semnat, mâine dimineaţă semnez. Ne-am înţeles, totul e în regulă. E un club cu aspiraţii, un patron care îşi doreşte foarte mult. A rămas să redacteze contractele pentru mine şi pentru tot staff-ul meu. Mâine dimineaţă semnez şi va avea loc şi conferinţa de presă de prezentare”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Obiectivul în primul an e să nu avem probleme cu retrogradarea. Va fi greu să sperăm la mai mult, pentru că o să vină 16-17 jucători. Am mulţi fotbalişti pe listă, sper să fiu inspirat şi, împreună cu ei, să facem o figură frumoasă. Nu vreau să discut despre jucătorii din România, în momentul de faţă nu se pune problema vreunui transfer din Liga 1.

Am vorbit cu Gigi Becali de Morais. Ştiam că vor să renunţe la el şi să aducă un nou fundaş stânga. Eu, în general, am căutat să îmi ajut jucătorii care m-au ajutat la rândul lor. Dacă aş putea să îl iau pe Junior, l-aş lua. Eu am o relaţie excelentă cu el. Dar nu vreau să vorbesc încă, am un director sportiv, nu depind doar de mine transferurile”, a mai afirmat Șumudică, preluat și de turci.