Şumudică, supărat pe Dan Petrescu: “Telefonul meu e închis pentru el!”

Marius Şumudică s-a declarat dezamăgit de Dan Petrescu! Antrenorul lui Gaziantep se aştepta ca “Bursucul” să îl contacteze după ce a fost ofertat de Kayserispor.

Şumudică şi Dan Petrescu vor fi adversari în Superliga Turciei. Fostul antrenor al lui CFR Cluj a semnat cu Kayserispor. Şumudică susţine că echipa românilor Lung, Alibec şi Săpunaru l-ar fi dorit în prima fază chiar pe el, însă a refuzat să se despartă de Gaziantep.

Antrenorul revelaţiei din Turcia se aştepta însă ca Petrescu să îi ceară sfaturi înainte de a semna cu Kayserispor.

„În momentul de față, telefonul meu e închis. Până acum a fost deschis. După meciul cu mine, putem discuta. Suntem amici, suntem colegi, ne respectăm. Până la meciul cu mine, telefonul meu e închis. Eu aș fi dat un telefon înainte. Dacă aș pleca în Emirate, l-aș fi sunat pe Reghecampf să îl întreb ce e acolo. 

M-a deranjat, recunosc, dar fiecare procedează în felul lui, are filosofia lui. Atât îi transmit, telefonul meu e închis pentru el!” – a spus Şumudică la Digi Sport.

Gaziantep – Kayserispor se va disputa pe 16 ianuarie.

În Turcia, Şumudică a ajuns la 14 meciuri fără înfrângere şi a fost desemnat antrenorul anului 2020 în urma voturilor cititorilor celor de la Futbol Spor.