Marius Şumudică este pe val în Turcia după ce a obţinut a doua victorie consecutivă cu nou-promovata Gaziantep Gazişehir. Antrenorul român a comentat zvonurile cu privire la un eventual interes al FRF pentru a-l numi în funcţia de selecţioner.

După succesele obţinute cu Beşiktaş şi Rizespor, echipa românului Şumudică este pe locul al treilea în clasamentul din Superliga Turciei. În vârstă de 48 de ani, antrenorul nu se gândeşte în acest moment la funcţia de selecţioner, chiar dacă la Bucureşti s-a vorbit despre posibilul interes al oficialilor FRF.

„Dacă vă uitaţi, în ultimii ani toate echipele mele au avut o traiectorie ascendentă, au urcat indiferent că le-am luat înaintea pregătirii sau în timpul sezonului. Probabil asta a atras atenţia. Dar sincer nu mă văd acum selecţioner, poate nici nu sunt pregătit. Am un respect deosebit pentru Contra, are şi două meciuri de foc acum şi trebuie susţinut” – a declarat Şumudică la Digi Sport.

Şumudică a recunoscut că nu duce lipsă de oferte după startul bun de sezon cu nou-promovata din Gaziantep.

„Am două oferte în momentul de față din Arabia Saudită, foarte bune din punct de vedere financiar. Există o clauză de reziliere aici, dar sunt dator față de jucătorii ăștia pe care i-am adus și m-aș simți oarecum într-o postură de trădare, plus că oamenii sunt foarte puternici din punct de vedere financiar.

Nu-mi place poziția de manager, dar eu decid cam totul aici: alimentația, cum arată terenul, unde stăm, unde mergem. Nu îmi place pentru că mă distrage și tocmai de asta e greu.

E greu să reziști tentației, dar eu cred că mai am timp să ajung în spațiul acela. Banii sunt bani. În afară de asta, eu am lăsat o impresie foarte bună anul trecut. Lumea comentează: „să vină Șumudică înapoi la Al Shabab”, a spus Șumudică la Digi Sport

Cariera lui Marius Şumudică a mers perfect după perioada petrecută la Astra Giurgiu, echipă cu care a cucerit titlul şi Supercupa României în 2016. Şumudică a dus Astra şi în grupele Europa League, apoi a avut rezultate apreciate la Kayserispor şi Al-Shabab.

CITEŞTE ŞI: Șumudică e idol în Turcia! O nouă victorie cu Gaziantep Gazișehir