Şumudică, răspuns pentru Rapid: “Nu au lot de promovare!”

Marius Şumudică a reacţionat după zvonurile potrivit cărora oficialii rapidişti ar fi pregătit o ofertă spectaculoasă pentru a-l aduce pe banca tehnică.

Antrenorul liber de contract după despărţirea de Rizespor nu îşi neagă sentimentele pentru clubul din Giuleşti. Şumudică nu crede însă că este momentul să revină pe banca echipei care luptă pentru al doilea sezon consecutiv pentru promovare.

Nu știu de unde Dumnezeu se avansează asemenea sume, pentru că eu n-am vorbit cu nimeni. Nu se pune problema ca eu să mă duc acum la Rapid. N-ar fi vorba de bani, pentru că dacă ar fi o ofertă de la Rapid și alta de la alta echipă, aș alege Rapid.

Am văzut la Rize ce înseamnă o echipă din mers, mi-e clar că nu trebuie să mai fac vreodată așa ceva. Îl respect pe actualul antrenor de la Rapid și vreau să reușească. Cu tot respectul pentru Rapid, părerea mea e că nu există lot de promovare, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.
Rapid are două remize şi o înfrângere în cele trei etape disputate în 2021. Echipa lui Nicolae Grigore a coborât în afara locurilor de playoff din clasamentul ligii secunde.