Șumudică, pus în capul listei de către o echipă din Europa: “Numele său iese în evidență!”

Liber de angajament în momentul de față după despărțirea de turcii de la Rizespor, Marius Șumudică nu duce lipsă de oferte, în ciuda faptului că a declarat că vrea să ia o pauză până la finalul acestui sezon!

Desemnat cel mai bun antrenor al Turciei la finalul anului trecut, Marius Șumudică a plecat Rizespor, după doar câteva partide petrecute pe banca formației din Superligă. Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a rămas fără victorie şi după al optulea meci pe banca turcilor, iar această serie nefastă l-a făcut pe acesta să renunțe la postul de antrenor principal.

Deși a declarat că nu ia în calcul nicio variantă în momentul de față și că nu va mai prelua niciodată o echipă în plin campionat, Marius Șumudică este dorit de o formație din Europa. Potrivit ultimelor informații venite din Polonia, românul este dorit de Jagiellonia Białystok, actualul loc 12 în campionatul polonez.

profimedia 0587489088 scaled
Sursa foto: Credit by AVALON.RED, Profimedia Images

Jagiellonia Białystok a decis să se despartă de antrenorul Bogdan Zając. Cine va fi succesorul lui? Nu se știe încă. Echipa va fi condusă temporar de asistentul său, Rafał Grzyb. În mass-media, însă, apar primele speculații despre un succesor permanent, iar numele lui Marius Șumudică iese în evidență, scriu cei de la sportowefakty.

Jagiellonia nu traversează o perioadă foarte bună, iar echipa la care este legitimat și fostul căpitan al Viitorului, Bogdan Țîru, are nu mai puțin de șase meciuri la rând fără victorie. Șumudică ar fi recunoscut negocierile cu formația din Polonia, dar se pare că principala sa dorință este sa se întoarcă în Turcia din sezonul următor.

Citește și Marius Șumudică, aproape de revenirea în fotbal: „Oferte peste oferte”. În ce campionat ar putea antrena