RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Şumudică, probleme după înfrângere! Şi-a anunţat demisia în vestiar

Marius Şumudică a rămas fără victorie şi după al cincilea meci la Rizespor. După 0-2 cu Erzurumspor, Şumudică nu a apărut la conferinţa de presă. Antrenorul şi-a anunţat jucătorii că va pleca de la echipă.

Asistentul Marius Mărgărit l-a înlocuit pe Şumudică la conferinţa de presă şi a explicat motivul absenţei antrenorului principal.

Marius Șumudică nu se simte bine. Doctorii au venit în vestiar să-i acorde asistență medicală”, a declarat Gabriel Mărgărit.

Turcii au aflat însă că Şumudică s-a supărat şi i-a anunţat pe jucători în vestiar că îşi va da demisia de la echipă. Fotbaliştii l-au convins să rămână şi i-au promis că împreună vor pune capăt seriei negative, au scris turcii de la Habercie 24:7.  Şumudică are trei înfrângeri şi două remize cu noua sa echipă.

Conducerea clubului şi-a dorit deasemenea ca antrenorul român să rămână la echipă.

Rizespor ocupă locul 14 în clasamentul din Superliga Turciei, cu 26 de puncte.

Marius Şumudică este la a treia experienţă în prima ligă din Turcia. Antrenorul român a pregătit Kaiserispor şi Gaziantep, echipă de unde a plecat după neînţelegeri cu conducerea clubului. Gaziantep, revelaţie sub comanda lui Şumudică, l-a îndepărtat pe antrenorul român după ce a criticat conducerea în timpul negocierilor pentru prelungirea contractului.

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare