Șumudică o vedea pe Dinamo în play-off! “Vă daţi seama ce înseamnă un Dinamo – FCSB?”

șumudică

Antrenorul echipei Al Shabab, Marius Șumudică, a revenit azi în țară și a vorbit despre lupta la titlu în Liga 1. Șumi consideră că FCSB are șansa a treia în play-off, iar Dinamo nu merita să joace în play-out.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1 după două etape de play-off, cu un avans de 4 puncte față de Universitatea Craiova. Cu toate acestea, Șumudică nu crede că ardelenii sunt favoriți să câștige din nou campionatul.

rednic

Rednic nu a avut nici timp să facă ceva la Dinamo și s-a hazardat puțin în declarații. Toți de acolo au crezut că peste noapte poate face ceva. E greu când aduci foarte mulţi jucători. E păcat de situație. Dinamo merită să fie în play-off. Vă daţi seama ce înseamnă un Dinamo – FCSB, un Dinamo – Craiova? Cu tot respectul pentru celelalte echipe din play-off, dar nu au anvergura lui Dinamo.

Eu nu cred că CFR poate lua campionatul de acum. Adică să declarăm că pot fi campioni. Nu, eu cred că se joacă în continuare. Oricine poate să bată pe oricine“, a spus Șumudică la Telekom Sport.

FCSB a regresat

Marius Șumudică este surprins de parcursul slab al FCSB din acest sezon. Roș-albaștrii au pierdut primul meci din play-off și sunt la 8 puncte de liderul CFR Cluj.

nedelcu fcsb

“Credeam că anul ăsta [FCSB] vor avea o misiune mai uşoară, gândindu-mă că CFR-ul deja câştigase trofee, mai trecuse un an peste ei, erau jucători trecuţi de prima tinereţe, jucători să zic aşa consideraţi destul de bătrâni în ceea ce înseamnă fotbalul românesc şi am crezut că Steaua are potenţial. Pe zi ce trece văd că îşi diminuează şansele şi cred că în momentul de faţă chiar este cu şansa a treia la câştigarea campionatului”, a mai declarat Șumudică.