Șumudică nu crede în transferul lui Moruțan la Galatasaray: “Cred că niciun jucător român nu poate juca acolo!”

În urma evoluțiilor foarte bune din acest sezon în tricoul “roș-albaștrilor”, Olimpiu Moruțan (21 de ani) a stârnit interesul mai multor echipe importante din Europa, Inter Milano și Galatasaray fiind doar două dintre numele vehiculate în ultima perioadă!

Considerat unul dintre principalele produse de export ale FCSB-ului de către Gigi Becali, tânărul mijlocaș al bucureștenilor a avut parte de un sezon reușit până în acest moment și a fost decisiv în multe acțiuni ale formației lui Toni Petrea.

În ciuda prestațiilor foarte bune din Liga 1, antrenorul turcilor de la Rizespor, Marius Șumudică, nu crede totuși în oferta celor de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan și este de părere că în momentul de față niciun român nu poate evolua la acel nivel. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani consideră că o eventuală intermediere a mutării de către agentul Giovanni Becali poate schimba puțin datele problemei.

sumudica plange

Ar fi un pas uriaș, dacă ar putea să ajungă la Galatasaray (Olimpiu Morutan). La ce echipa are Galatasaray, eu cred că niciun jucător din România nu poate juca la Galata. Îl cunosc pe Giovanni, îi știu puterea, știu ce poate face. Are o relație bună cu Fatih Terim, Hagi a fost acolo, toată lumea respectă ce a fost Hagi la Galatasaray, dar, sincer va spun, dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România, precum Giovanni Becali. Eu cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray sau Fenerbahce. 

Păi Fenerbahce l-a luat pe Ozil, Sousa de la Milan, Luis Gustavo, Samata, pe care l-au adus din Anglia pe 15 milioane de euro, nici nu știu cum să-i rotească. Beșiktaș l-a adus pe Cenk Tosun, de la Everton, despre ce vorbim? Este ceva extraordinar! Joacă Valencia, Papis Cisse. Fenerbahce are trei atacanți – Samata, Cisse și Valencia – și joacă doar unul. E foarte greu, eu nu văd vreun român să vină la vreuna dintre primele trei echipe!”, a spus Șumudică, potrivit Look Sport.

Citește și Moruțan nu se gândește la Galatasaray: ”Visul meu e să câștig campionatul cu FCSB și să joc în Champions League!”