Şumudică nu a trecut peste perioada de la Gaziantep: ,,Şi acum trăiesc visul! Lumea mă regretă acolo”

Marius Şumudică antrenează din nou în Turcia, după ce a preluat-o pe Rizespor, ocupanta locului 15 în Superliga Turciei, în acest moment.

Înainte de a semna cu cu Rizespor, tehnicianul român a pregătit-o pe Gaziantep, echipă cu care a ajuns la un moment dat şi pe locul 1. Acesta s-a despărţit de formaţia la care evoluează Toşca şi Maxim, lăsând-o pe locul 3 în campionat.

gaziantep

Marius Şumudică nu uită nici acum perioada petrecută la echipa din oraşul Antep. Antrenorul spune că suporterii echipei îl regretă şi acum.

,,Și acum trăiesc visul de la Gaziantep, lumea mă regretă acolo, am văzut că acum echipa a căzut pe locul 7. Eu am fost dat afară când echipa era pe locul 3.

Am făcut și greșeli, mi le-am asumat.Nu pot să uit pentru că am creat ceva important într-un an și jumătate.

sumudica prezentare Gaziantep

Mă sună jucătorii de la Gaziantep, vorbesc cu Maxim, cu Toșca. Eu l-am revigorat pe Maxim.

Dar sunt la un club care satisface toate pretențiile, au dat 50 de mii de euro ca să modernizeze azi sala de fitness. Nu există nicio datorie financiară.”, a  declarat Şumudică, pentru Digisport.

În acest moment, Gaziantep se află pe locul 7 în Superliga Turciei, cu rezultate foarte slabe înregistrate, după plecarea lui Marius Şumudică.

gaziantep 1

Citeşte şi Prima reacție a lui Șumudică, după plecarea lui Dan Petrescu de la Kayseri: „Lumea nu te așteaptă acolo!”