Șumudică, lăudat de toată lumea pentru pariul său: “Se simte ca peștele în apă”

sumudica gaziantep

Antrenorul român este pe cai mari după ce a ajuns în lupta pentru titlu cu Gaziantep. 

Iar unul dintre oamenii care au contribuit la această reușită este Alexandru Maxim. Adus în iarna anului trecut la echipă, fotbalistul de 30 de ani a devenit golgheterul turcilor, cu 8 goluri marcate în această stagiune.

“Eu nu îl cunoşteam. Toată lumea îmi spunea că e un băiat ciudat, un băiat închis, dar un băiat închis care mi-a dat opt goluri anul ăsta, aşa de închis e. Săracul marchează meci de meci şi anul trecut a dat încă şapte goluri. Are 15 goluri în vreo 25 de meciuri jucate şi se simte să zic aşa ca peştele în apă. Este foarte ok”, l-a caracterizat Șumudică pe mijlocașul său, la Telekom Sport. 

Iar Maxim se simte foarte bine în Turcia, acolo unde a ajuns după 7 ani petrecuți în Bundesliga.

“Încerc să iau lucrurile pozitive din ce ne spune. Cred că e modul lui de a se relaxa (n.r. – râde). Nu cred că poate fi altfel, dar echipa are nevoie de el să fie pe bancă. Lumea ştie cum e, face lucrurile cu respect, e caracterul lui, dar cred că toată lumea îl place aşa cum e”, a mărturisit fotbalistul naționalei. 

CITEȘTE ȘI –>> Sfatul prețios primit de Nicolae Grigore din partea unui fost coleg de la Rapid: “Să nu țină cont de asta”